Alexandra Momber

Reeds als kind hadden wij altijd al dieren in huis, katten, honden, papagaaien, vogels, knaagdieren waaronder zelfs eekhoorns. Die we moesten helpen verzorgen. Er was altijd wel minimum een hamster in huis. De zomermaanden elk jaar op een Oostenrijkse boerderij wakkerde de liefde voor dieren alleen nog meer aan. De papfles aan de kalfjes geven en het liefste je ontfermen over de katten op de boerderij die meestal ziek aan hun lot waren overgelaten. Ik had “als het had gemogen” elke straatkat mee naar huis genomen.

De passie voor dieren bleef ook als volwassene, knaagdieren en katten in het bijzonder. Het liefst een heel huis vol! Ook nu ontferm ik mij elk jaar opnieuw tijdens de zomervakantie of wintervakantie op Kreta over de straatkatten, de voldoening om ze te helpen door eten of medische hulp te geven is onbetaalbaar.

De droom om een kattenhotel of kattenopvang te beginnen was er dan ook al een heel tijdje. Deze droom gaat nu eindelijk in vervulling.

Na een klein jaar plannen, met als inspiratie onze eigen katten, hoop ik een plaats te hebben gecreëerd waar ik onze katten zelf naartoe zou brengen, een thuis van huis, zorgzaam, luxueus in een kleine en persoonlijke omgeving. Een plek waar ik erg trots op ben, een plek waar ik met plezier elke dag ga werken, een plek waar – ik van overtuigd ben dat – de meest verwende kat zou willen verblijven.

Mark Bleys

Mark is opgegroeid met dieren en deelt de passie voor katten. Hij heeft genoeg praktische ervaring in kattenverzorging. Mark runt onze scooterwinkel en verzorgt de telefonische contacten.

Mila

Mila is een Ragdoll kattin van 3 jaar. Zij keurt en begroet al onze gasten.

Bruce

Bruce is een Ragdoll kater van 2.5 jaar oud en de jongere broer van Mila. (Dezelfde ouders maar later nest.)