Sparkles Spa Verzorging


EEN VERWENDE KAT IS EEN GELUKKIGE KAT.

 

Ons Luxueus Katten Boutique Hotel is speciaal ontworpen om uw katten de perfecte vakantie te geven en u gemoedsrust.

 

 


Eigen Verzorgingsdienst.

Om onze verzorgings diensten te boeken, moet uw kat in ons hotel verblijven.

Alle verzorgingen worden uitgevoerd door ons zelf. Wij begrijpen katten en weten precies hoe we uw kat moeten verzorgen, zoals uw kat het zelf zou willen!

Alle verzorgings diensten bevatten ook handige tips voor het verzorgen van de vacht van uw kat thuis. Wij vinden dat thuis verzorgen helpt om een betere band te krijgen met uw  kat.

Verpozen

Verjongen

Vernieuwen

Glamour Puss - De Complete Salon Ervaring

40€

Een complete en relaxerende spa ervaring. Vermindert de hoeveelheid ongewenst haar in huis, waardoor de vacht beter hanteerbaar en gemakkelijker te borstelen is. Inclusief , ondervacht uitdunnen, pedicure, ogen & oren, schone vacht & een relaxerende massage.

Schone Vacht

15€

Kalmerende droge / mousse shampoo om de huid te stimuleren met een zachte massage, waardoor de vacht van uw kat schoon en fris ruikt.

Relaxerende Massage

15€

Een massage staat erom bekend om zowel mentale als fysieke ontspanning te bieden. Fysieke aanraking vermindert stress en heeft aangetoond dat het angst en agressie bij nerveuze katten verlicht.

Ondervacht Uitdunnen

25€

Vermindert de hoeveelheid ongewenst haar in huis en maakt de vacht beter hanteerbaar en gemakkelijker te borstelen. Dit voorkomt ook dat uw kat pijnlijke knopen krijgt. Ideaal voor alle kattenrassen.

Zalig Borstelen

5€

Stimulerend borstelen voor katten die dat beetje extra aandacht nodig hebben voor hun vacht. Uitermate geschikt voor de korte / dikharige katten die haar verliezen.

Ontknopen

30€ – 150€

Prijzen variëren afhankelijk van de ernst en de tijd die nodig is om de vacht te herstellen. De kosten worden bepaald door de ernst van de knopen, het temperament van de kat en het aantal uren besteed aan het herstellen van de vacht. Zonder scheren of verdoving.

Pedicure

10€

Regelmatige pedicures worden aanbevolen om te voorkomen dat klauwen krassen of beschadigingen veroorzaken op meubels. Ook maakt het het lopen op harde oppervlakken gemakkelijker en de nagels blijven minder gemakkelijk vasthaken in stoffen. (Niet aangeraden bij katten die buiten gaan.)

Ogen & Oren

10€

Zachte oog & oor reiniging.

Al deze diensten worden uitgevoerd met vertrouwen, vriendelijkheid en op het tempo van uw kat. Als uw kat gestresseerd raakt, stoppen wij en wordt u niets aangerekend. Wij verdoven niet.

Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte

We begrijpen dat het erg moeilijk is om uw geliefde huisdier in de zorg van iemand anders achter te laten. We zijn een gepassioneerd, professioneel, zorgzaam team en we zijn er om u te helpen geïndividualiseerde zorg te bieden aan uw kat. Onze service omvat alles van geïndividualiseerde zorg en aandacht voor voeding met toegevoegde bonussen, zoals knuffeltijd, speeltijd en verzorgingsservice.