Blog

Mogen wij voorstellen…..

15 juli 2018 By Kattenhotel Comments Off

Na 8 lange maanden is ons nieuw kattenhotel eindelijk klaar. Mag ik het enige Boutique Hotel voor Katten voorstellen in Belgie of zelfs Europa. :o)

Spannende maanden waren het. Om alles te zien veranderen, om meubeltjes, stoffen, behang etc. te kiezen. Om alles langzaam tot 1 geheel te zien komen.

Wij hebben ervoor gekozen om het concept te veranderen. Alle suites zijn ingericht in moderne Art Deco Stijl. Zacht en romantisch met fluwelen stoffen, goudtinten, moderne art deco prints.

Onze 7 suites zijn 3.10 meter lang en 1.50 meter breed. Plafond hoogtes van 2.50 meter maken het voor uw katten plezant om te klimmen.

Elke suite beschikt over een 43″ 4k LED TV, fluwelen 1.5 zit, schapenvacht, vloerverwarming, XL Kattenboom, XL Kattenbak (Peewee Systeem) & klim mogelijkheden.

De Speelruimte is 3 meter op 4 meter en is ingericht als een studio met TV hoek met een grote zetel en een klein keukentje, alles in moderne art deco jungle stijl.

Aan de speelruimte grenst een buiten speelplaats van 20m², 3 meter hoog met Composiet vloeren en muren (1.80m hoog), ingericht met tuinmeubeltjes, parasol, planten en boomstammen om te klimmen en van het geweldige uitzicht te genieten.

Wij kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen. :o)

Groetjes,

Alexandra