☆☆☆☆☆

 

 

 

Restaurant & Fish Bar

 

Ons Exclusief – Alleen Katten – Boutique Hotel
Te Lebbeke

 

Ons Luxueus Katten Boutique Hotel is speciaal ontworpen om uw katten de perfecte vakantie te geven en u gemoedsrust.

 

 

Waarom uw kat niet verwennen met iets speciaals? Aarzel niet om ons menu bij aankomst aan de receptie te bekijken. Waarom uw kat niet verwennen terwijl u op vakantie bent? U kan room-service vanaf uw vakantiebestemming bestellen op elk gewenst moment via sociale media of sms.

Uiteraard kan u A La Carte maaltijden voor uw aankomst eenvoudig via ons reservatieformulier boeken.

Als u liever iets anders wil dan ons menu, laat het ons weten, we zijn meer dan blij om de individuele behoeften van uw kat tegemoet te komen.

Wilt u “Mixen & Matchen”? Geen probleem, de meeste gasten kiezen lunch van ons vast standaard menu en het diner van ons A La Carte menu of misschien een speciaal gerecht voor het weekend.

Snacks

Snack - Garnalen Cocktail - 3€
Snack - Gerookte Zalm - 3€
Snack - Gebraden Rosbief - 3.50€
Snack - Gebraden Rosbief - 3.50€
Snack - Roomkaas met Kaviaar - 3.50€
Snack - Roomkaas met Kaviaar - 3.50€

Hoofdgerechten

Gestoomde Kabeljauw - ±120gr - 8.50€

Kaviaar (Beluga)

10gr 35€ | 30gr 100€ | 50gr 160€
Beluga Kaviaar

Wijnen & Cocktails

Per glas 4.95€ | Per fles 25cl 7.95€

Pawsecco Wit of Rosé
Pawsecco rosé of wit is de verrassende wijn voor katten & honden. Het is het perfecte cadeau voor je viervoeter om hun verjaardag, kerst en andere speciale gelegenheden te vieren!

Samenstelling: Alcohol- en druivenvrij gemaakt met 100% natuurlijke kruiden wat zorgt voor een veilige traktatie boordevol vitaminen en mineralen. Ontwikkeld door experten en goedgekeurd door dierenartsen. Giet de wijn over het voedsel of serveer als drankje aan je viervoeter.

Neem Contact met ons op voor een Persoonlijke Offerte

We begrijpen dat het erg moeilijk is om uw geliefde huisdier in de zorg van iemand anders achter te laten. We zijn een gepassioneerd, professioneel, zorgzaam team en we zijn er om u te helpen geïndividualiseerde zorg te bieden aan uw kat. Onze service omvat alles van geïndividualiseerde zorg en aandacht voor voeding met toegevoegde bonussen, zoals knuffeltijd, speeltijd en verzorgingsservice.