☆☆☆☆☆

 

 

 

Klanten Beoordelingen

 

Ons Exclusief – Alleen Katten – Boutique Hotel
Te Lebbeke

 

Ons Luxueus Katten Boutique Hotel is speciaal ontworpen om uw katten de perfecte vakantie te geven en u gemoedsrust.

 

 

Wat Klanten Over Ons Zeggen

Onze 2 poezen hebben er een super tijd opzitten & de wekelijkse updates met foto's via whatsapp gaven ons een gerust gevoel opreis. Ons vast kattenhotel voor als we in de toekomst opnieuw opreis gaan

a.
10/07/22


Super hotel. De kat wordt echt verwend.

G.
09/03/22

Really the best place for cats. The whole place is set up really beautifully - super clean and cosy, lots of options for climbing, snoozing or exploring. The cameras are a great touch, too - I loved keeping an eye on my two while we were away. It's clear they really care about all the cats and know how to handle each personality - and the little goodbye gift was a really nice touch.

s.
08/03/22

er hotel. De kat wordt echt verwend.

G.
03/03/22

Super hotel. De kat wordt echt verwend.

G.
18/02/22

maal onze 2 katten bij Cat Lounge laten logeren en wat een fantastische ervaring. Vriendelijke service, updates over hoe onze katjes het deden, echt schitterend. Dank je wel Cat Lounge! Dikke 5 sterren

R.
03/01/22

1e maal onze 2 katten bij Cat Lounge laten logeren en wat een fantastische ervaring. Vriendelijke service, updates over hoe onze katjes het deden, echt schitterend. Dank je wel Cat Lounge! Dikke 5 sterren

R.
11/12/21

Positive: Professionalism , Quality , Reliability , Responsiveness , Value 1e maal onze 2 katten bij Cat Lounge laten logeren en wat een fantastische ervaring. Vriendelijke service, updates over hoe onze katjes het deden, echt schitterend. Dank je wel Cat Lounge! Dikke 5 sterren

R.
09/12/21


1e maal onze 2 katten bij Cat Lounge laten logeren en wat een fantastische ervaring. Vriendelijke service, updates over hoe onze katjes het deden, echt schitterend. Dank je wel Cat Lounge! Dikke 5 sterren

R.
09/12/21

Mooi en verzorgd verblijf met oog voor de behoeften van iedere kat. Zeer vriendelijk onthaal en uitleg. Tot ziens mogen we zeker zeggen 🙂 leuke giftbag en foto aan het einde van het verblijf. Groetjes Wifi

J.
16/09/21


Mooi en verzorgd verblijf met oog voor de behoeften van iedere kat. Zeer vriendelijk onthaal en uitleg. Tot ziens mogen we zeker zeggen 🙂 leuke giftbag en foto aan het einde van het verblijf. Groetjes Wifi

J.
09/09/21

super verblijf! De infrastructuur en verzorging is geweldig. De webcam in de lounge van onze poes was een prima extraatje. 👀🐈

P.
03/09/21

i en verzorgd verblijf met oog voor de behoeften van iedere kat. Zeer vriendelijk onthaal en uitleg. Tot ziens mogen we zeker zeggen 🙂 leuke giftbag en foto aan het einde van het verblijf. Groetjes Wifi

J.
03/09/21

Een super verblijf! De infrastructuur en verzorging is geweldig. De webcam in de lounge van onze poes was een prima extraatje. 👀🐈

P.
16/08/21

Het was de eerste maal voor onze Ziggy. Wij hadden onmiddellijk een goed gevoel. Alexandra heeft héél goed voor onze Ziggy gezorgd. Wij zijn super tevreden

C.
16/08/21


Een super verblijf! De infrastructuur en verzorging is geweldig. De webcam in de lounge van onze poes was een prima extraatje. 👀🐈

P.
09/08/21


Het was de eerste maal voor onze Ziggy. Wij hadden onmiddellijk een goed gevoel. Alexandra heeft héél goed voor onze Ziggy gezorgd. Wij zijn super tevreden

C.
09/08/21

was de eerste maal voor onze Ziggy. Wij hadden onmiddellijk een goed gevoel. Alexandra heeft héél goed voor onze Ziggy gezorgd. Wij zijn super tevreden

C.
03/08/21

voor de eerste keer ons poesje Moschino bij cat lounge gebracht.We waren direct gerust dat het goed ging komen. zeer huiselijk en je merkt dat Alexandra er mee bezig is.ook top dat ze af en toe een smsje stuurd en een foto'tje om je gerust te stellen.ook leuk bij afhaling, dat je een foto krijgt van je sloeber, een snoepje en een speeltje. ons Moschinoken komt zeker terug🤗

T. N.
19/07/21

Très belles chambres ! Service impeccables. Maîtresse de maison très aux petits soins pour ses petits clients. Une merveille ! À recommander !

A.
16/07/21


Top hotel waar de katten gerust kunnen blijven.eigenaares is top en heel professioneel. Ik laat er mijn 3 katten met een gerust hart voor een paar dagen

s.
09/05/21

Top hotel waar de katten gerust kunnen blijven.eigenaares is top en heel professioneel. Ik laat er mijn 3 katten met een gerust hart voor een paar dagen

s.
16/04/21

Fantastisch hotel. Super lieve mensen. Absolute aanrader !!!

T.
16/12/20

Fantastic i recommend to everyone

M.
16/12/20

Prachtig en proper kattehotel

A.
28/08/20

Super de luxe kattenhotel voor edn aanvaardbare prijs

A.
28/08/20

Zeer mooi en proper kattenhotel. Echte luxe en verwennerij.

S.
28/08/20

Onze kat wordt er als een royal verwend!

K.
28/08/20

Super! Voor jouw kat de ideale vetblijfpkaats , mooie , verzorgde en vooral heel propere verblijven... hoewel verblijven... het zijn stuk voor stuk mini luxehotel kamers met elk hun sofa , tapijten , krabpaal en zelfs flatscreen tv! Het eten is er van zeer hige kwaliteit , en de uitbaaters zeer vriendelijk maar bovenal pure kattenliefhebbers. Top katten hotel!!

K.
31/07/20

er! Voor jouw kat de ideale vetblijfpkaats , mooie , verzorgde en vooral heel propere verblijven... hoewel verblijven... het zijn stuk voor stuk mini luxehotel kamers met elk hun sofa , tapijten , krabpaal en zelfs flatscreen tv! Het eten is er van zeer hige kwaliteit , en de uitbaaters zeer vriendelijk maar bovenal pure kattenliefhebbers. Top katten hotel!!

K.
03/07/20

Super! Voor jouw kat de ideale vetblijfpkaats , mooie , verzorgde en vooral heel propere verblijven... hoewel verblijven... het zijn stuk voor stuk mini luxehotel kamers met elk hun sofa , tapijten , krabpaal en zelfs flatscreen tv!
Het eten is er van zeer hige kwaliteit , en de uitbaaters zeer vriendelijk maar bovenal pure kattenliefhebbers. Top katten hotel!!

K.
16/12/19

This is the place where a cat should spend their holidays

G.
16/12/19

Onze poezen worden er in de watten gelegd

M.
28/08/19

Lekker eten, lekkere drankjes, geweldige bediening, ze spreken Nederlands, Frans, Engels, etc. Echt superrrr..

b.
28/08/19

Super, zoals altijd.

P.
28/08/19

Super hotel voor poezen

F.
28/08/19

Echte aanrader, je kat wordt er super verwend !

s.
28/08/19

Super ! Vraiment merçi à Alexandra pour avoir pris soin de notre Kenzo, nous l'avons récupéré en super forme et très décontracté. Vraiment pension à conseillée, en plus Kenzo est parti avec un petit cadeau de départ super idée. Thanks . Patrick & Anne

P.
31/07/19

er ! Vraiment merçi à Alexandra pour avoir pris soin de notre Kenzo, nous l'avons récupéré en super forme et très décontracté. Vraiment pension à conseillée, en plus Kenzo est parti avec un petit cadeau de départ super idée. Thanks . Patrick & Anne

P.
03/07/19

Zeer goede verzorging 😍 - correct - gezellig - hygiënisch

D. C.
02/05/19


Super ! Vraiment merçi à Alexandra pour avoir pris soin de notre Kenzo, nous l'avons récupéré en super forme et très décontracté.
Vraiment pension à conseillée, en plus Kenzo est parti avec un petit cadeau de départ super idée. Thanks . Patrick & Anne

P.
09/04/19

Voor het eerst onze twee katten, Ziggy en Zita , bij Alexandra. Voor hun een belevenis, voor ons ook want je wilt dat ze het goed hebben. Alleen het beste is goed. En we verzekeren jullie, dit is het beste wat je poezen kan overkomen. De updates stelden ons gerust.
Een echte aanrader, Alexandra is zo lief met de poezen. Je ziet dat het haar passie is, om de dieren gelukkig te maken. En ze zijn daar echt gelukkig.
Ze worden daar verwent met knuffels en liefde. Effe wennen, duurt niet lang, en ze zijn vertrokken met hun speelkameraadjes. De disco avond is top voor de katten. Het is daar zo mooi en netjes. We kregen twee gelukkige poezen te zien, als we hen gingen halen. Voor ons staat het vast, ze gaan nergens anders naartoe, als we weggaan.
Jammer dat poezen niet kunnen praten, dus doe ik het voor hen, in 1 woord... TOP!!!
Bedankt voor de super leuke attentie bij vertrek. Alexandra, een oprechte dank u wel, voor de goede en lieve zorgen!
Ziggy & Zita
Erik en Rita

5****

R. D.
27/03/19

Super ! Vraiment merçi à Alexandra pour avoir pris soin de notre Kenzo, nous l'avons récupéré en super forme et très décontracté.
Vraiment pension à conseillée, en plus Kenzo est parti avec un petit cadeau de départ super idée. Thanks . Patrick & Anne

P.
16/12/18

Super ! Vraiment merçi à Alexandra pour avoir pris soin de notre Kenzo, nous l'avons récupéré en super forme et très décontracté.
Vraiment pension à conseillée, en plus Kenzo est parti avec un petit cadeau de départ super idée. Thanks . Patrick, Anne & Kenzo of course

P. V.
18/11/18

Grote variatie aan speelgoed en entertainment tijdens het verblijf van je kat.

n.
28/08/18

Mijn 4 poezen vonden het leuk en lagen vrij relax te dutten als ik ze kwam halen; een aanrader. Ondanks het feit dat er bijna 30 (!) poezen waren kende men ze allemaal bij naam.

J.
28/08/18

Het 5-sterrenhotel is geen grapje. Katten worden met liefde verzorgd. Als je kat de wellness/massage niet toelaat, krijg je je geld hiervoor terug. Eerlijke mensen met een hart voor katten.

I.
28/08/18

Fantastische kattenhotel,ik kreeg met moeite mijn kat terug mee naar huis. Heel huiselijk ,en een zeer goede verzorging en opvolging.
Enorm tevreden van !
Bedankt voor het leuk cadeautje . Zaira heeft ervan genoten.

I. A.
08/08/18

Ik heb voor het eerst beroep gedaan op de diensten van Alexandra. Ik vond het heel spannend omdat mijn kat niet in contact komt met andere katten en ik dus niet wist hoe hij zou reageren. Daarnaast is het ook een goede (vr)eter en was ik bang dat hij het eten van de andere katten zou verorberen. Ik ben hem net gaan halen en kwam een hele relaxte kat tegen. Hij was ook even op vakantie! Alles is goed verlopen en ik kon zorgeloos op vakantie wetende dat hij is goede handen was. Bedankt voor alles en tot binnenkort!

D. v.
01/07/18

Zeer mooi en goed kattenhotel! Een echt paradijs voor de katjes! Walter en Filou hebben er van genoten en waren ook heel blij met de goodiebag! ��

S. D.
26/02/18

Fantastisch kattenhotel waar je dier met veel zachtheid en aandacht wordt verzorgd. Overdag mogen de katten kiezen of ze in hun suite blijven, of vrij rondlopen, en ze gaan regelmatig bij elkaar op bezoek, of spelen in de algemeen ruimte. Grappig genoeg gaat dan zonder al te veel problemen of gevechten. Ik heb 2 katten naar Alexandra gebracht, de eerste wou niet meer mee naar huis, en de tweede, een 14-jarige veteraan, was ook niet getraumatiseerd toen ik hem ophaalde. Ze waren allebei ook liever & aanhankelijker toen ze weer thuis waren.

E.
28/08/17

Bedankt voor het eerste verblijfje van Lex! Zeer tevreden. Mooi kattenhotel!!

L. L.
27/07/17

Bedankt voor de super goede zorgen. Tiger en Thunder hebben blijkbaar van genoten.

J. P.
20/04/17

Beste Alexandra bedankt voor de goede zorgen voor onze Tootsie! Ik ben zeer tevreden en een zeer leuke extra is de goodie bag. groetjes Stefanie

S. V.
06/11/16

Zeer verzorgt kattenpension met fantastische gastvrouw.

J.
28/08/16

Onze Allegro werd hier super verwend en vertroeteld! We kregen na onze vakantie een super tevreden kat terug. Bedankt voor alle goede zorgen en de leuke goodie-bag bij het afscheid! Allegro komt zeker nog terug!

K. D.
13/07/16

Moustache heeft het helemaal naar zijn zin gehad. Leuk geschenkje mee naar huis gekregen. Alexandra zeer toffe en vriendelijke madam. Tot over 2 weken.

L. D.
19/06/16

Choupette heeft het heel erg naar haar zin gehad. Bedankt voor de goede zorgen en de leuke attentie! Tot volgende maand!

K. V.
14/02/16

Piets en Lucca terug van een zalige vakantie , ze wouden zelfs nie mee naar huis . met veel moeite in de draagbox gekregen en dit zegt al genoeg het is er SUPER leuk , zo mooi dat het daar is , proper ,vriendelijke catlady Alexandra , leuk afscheidsgeschenk gekregen , hier komen we nog terug hoor , bedankt voor de goede zorgen 🙂

P. J.
26/01/16

Lotte en Fientje zijn hier ook enorm in de watten gelegd. Ook wij waren met de foto's gerustgesteld tijdens onze vakantie. Ik vreesde dat ik van dergelijke opvang alleen maar kon dromen, ben dus enorm blij dat ik Alexandra gevonden heb. Dat is een echte "poezenvrouw". Wij hebben al opnieuw geboekt.

G. D.
13/01/16

Mevrouw Toetels is er super goed verzorgd geweest. De foto's die online kwamen stelden ons gerust tijdens onze vakantie. De goodiebag die onze lieve kat meekreeg is de max! Een echte aanrader! Toetels komt zeker terug. We hebben ons geen seconde ongerust gemaakt.

K. V.
08/01/16

Kei goed daar hoor echt de moeite waard

K. T.
14/08/15

Tophotel 5 sterren waard heb daar mijn 3 Schatjes gedaan en ,ze wilden bijna niet meer naar huis! Aanrader voor iedereen!

W. G.
14/06/15

prachtig netjes vriendelijk

E. H.
11/06/15

Neem Contact met ons op voor een Persoonlijke Offerte

We begrijpen dat het erg moeilijk is om uw geliefde huisdier in de zorg van iemand anders achter te laten. We zijn een gepassioneerd, professioneel, zorgzaam team en we zijn er om u te helpen geïndividualiseerde zorg te bieden aan uw kat. Onze service omvat alles van geïndividualiseerde zorg en aandacht voor voeding met toegevoegde bonussen, zoals knuffeltijd, speeltijd en verzorgingsservice.